Refresh, relax, reconnect your body, mind and soul

Detox retraite voor lichaam, geest en ziel

Eerst volgende mogelijkheid: Wanneer het jou uitkomt met uitzondering van de meivakantie en zomervakantie. Bij Relax Domaine Les Goulets, Creuse, Frankrijk.

Liever een groepsretraite meld je dan nu nog aan voor de detox-retraite van 25-05-2024 t/m 01-06-’24 of 14-09-’24 t/m 21-09-’24 en start opnieuw met een heldere mind en een schoon lichaam!

Lichaam, Geest en Ziel zijn nauw met elkaar verbonden. Door ze goed te laten samenwerken kunnen we het leven optimaal en in al zijn vormen ervaren.

Tijdens deze week:

 • Reinigen we het lichaam, met behulp van een vierdaags voedingsprogramma gericht op het verbeteren van je fysieke, mentale en emotionele welzijn.
 • Geven we aandacht aan je geest, door o.a. mindfulness en schrijftechnieken, om meer rust te scheppen in die voortdurende gedachtenstroom.
 • Laten we je Ziel naar voren komen in de ruimte die is ontstaan middels soulhealing en meditatie
 • En…door te detoxen raak je ook nog eens een paar kilootjes kwijt, wat wil je nog meer?

Dit is een individuele week gericht op jouw eigen proces. Het kan zijn dat er meerdere mensen tegelijkertijd met het programma bezig zijn.

relax, refresh, reconnect body, mind and soul

Refresh your body

Met een prachtige lichaamsreinigende kuur om weer in balans te komen. We werken hierbij met 7 voedingssupplementen en producten. Deze zijn speciaal ontwikkeld om je de ondersteuning te bieden die je nodig hebt terwijl je je calorie-inname beperkt.

Deze zeer gerichte combinatie van voedingssupplementen draagt bij ​​aan een goede werking van de stofwisseling, verzadiging en hydratatie. Zowel je interne als externe welzijn zal verbeteren door je energieniveau op peil te houden en je dieet te optimaliseren.

Het programma heeft een reinigende werking waardoor je lichaam wordt gereset. Afvalstoffen worden afgevoerd en al je organen worden ontgift. Zo maak jij een zo optimaal mogelijk frisse nieuwe start en verlies je gelijk een paar kilootjes

Relax your mind

Tijdens dit proces ga je bewust nadenken over hoe je lichaam zich voelt, hoe het reageert op de supplementen en wat voor veranderingen je merkt als je de verbinding tussen lichaam en geest ook aandacht geeft.

Met behulp van mindfulwandelingen en bosbaden houden we je geest in het hier en nu. Los van het dagelijks leven (waar je met van alles en nog wat bezig bent) en word je bewust van de invloed die je hebt op je eigen gedachten. Waardoor je makkelijker je eigen keuzes maakt en zelfbewust in het leven gaat staan.

Reconnect your soul

Als lichaam en geest met bewuste aandacht worden gereinigd ontstaat er ruimte voor je Ziel. Soulhealing en meditatie gaan je tijdens deze week helpen om te luisteren naar de stem van je Ziel. Kom weer in verbinding met de ware kern van jeZelf en (her)ontdek jouw eigen waarheid.

Waar?

Deze individuele retraite wordt gegeven bij Relax Domaine les Goulets. Een prachtige natuurcamping gelegen in de groene Creuse in Midden-Frankrijk met een heerlijk klein zwemmeertje.

Voor het verblijf kan je kiezen tussen een van de chambre d’hôtes kamers, het vakantiehuisje met terras aan het water of een sfeervol ingerichte bell tent. Afhankelijk van je eigen wensen en de periode waarin je wil komen.

Voor meer informatie over Domaine Les Goulets:

Wat is mijn investering?

Deze week heeft een totale waarde van 1830,- en wordt nu aangeboden voor maar € 750,- Hierin zijn verwerkt:

 • Het voedingsprogramma
 • Soulhealing
 • Mindfulnessworkshops en meditatie
 • 6 overnachtingen
 • Een maaltijd op de dag van aankomst
 • Ontbijt, lunch en diner op de laatste dag
 • Ontbijt op de dag van vertrek
 • Excl. reiskosten

Aanmelden:

Ben je enthousiast!! Reserveer dan nu een datum voor deze unieke week voor jeZelf. Vul het contactformulier in en geef hierbij aan in welke periode je wilt komen.

Over mij

Met mijn grote voorliefde voor de mysterieuse kant van het leven begeleid ik je graag op jouw pad naar binnen. Wil je meer lezen over mijn opleidingen en ervaring lees dan de Over mij pagina.

supyoga

Kan ik het voedingsprogramma ook thuis volgen?

Enthousiast over het programma!!… maar niet in de mogelijkheid om naar Frankrijk te reizen? Laat mij dit dan weten via het contactformulier. Bij voldoende deelnemers start ik een online programma. Je ontvangt het voedingsprogramma dan thuis met een dagschema van inname. Ik ondersteun je dagelijks met mindfulnessoefeningen en je ontvangt de soulhealing op afstand. We zullen dan ook een groep starten waarin we elkaar kunnen ondersteunen en er ervaringen kunnen worden uitgewisseld.

Dit online programma kost nu € 195,- ipv de normale waarde van 525,-

Nu gelijk bestellen? Vul dan het contactformulier in en maak je bestelling!