Tarieven

mindfulnesstraject:

Het Mindfulness traject is een traject van een week waarbij we intensief aan het werk gaan. Het geeft je een stevige ondergrond, vertrouwen in het leven en in jezelf voor €480,00 Realiseer jezelf dat het een traject is van een week maar dat de inzichten je verdere leven vorm geven. Bij elke mail die je van mij ontvangt zit een upliftende soulhealing.

Heb je liever wat meer persoonlijke begeleiding dan is het ook mogelijk dit traject in Frankrijk te komen doen. Je verblijft dan in ons bijna 200 jaar oud bakkershuisje met terras aan het water, in een van onze luxe chambre d’hôtes kamers of in een volledig ingerichte sibley tent afhankelijk van je behoefte en de beschikbaarheid. Prijs is €625,00 voor een week exl. maaltijden. Je kan er voorkiezen om zelfvoorzienend te zijn of drie maaltijden per dag bij boeken voor €35,- per dag.

Individuele retraite:

Vanaf €425,-. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Detox-retraite:

750,- euro voor een week inclusief verblijf in het huisje met terras aan het water, de chambre d’hotes of een sfeervol ingerichte sybley bell xl tent.

Chakra healing:

Een chakra healing gaat gepaard met een chakra scan. Middels de scan kan ik duidelijk krijgen hoe de verhouding, op dat moment, is tussen jouw chakra’s. De healing zorgt dat hier een goede balans tussen ontstaat, ontspant en zorgt voor nieuwe energie. De chakra healing kan bijgeboekt worden voor € 50,00

Soul healing:

‘Heel eerst je Ziel en lichaam en geest zal volgen’

Onze Ziel wil leren, spelen en ontwikkelen maar ons Ego zit hem daarbij vaak in de weg. Een Soul healing helpt om de stem van je ziel duidelijker hoorbaar te maken. Luisteren naar de stem van je Ziel activeert ons zelfhelend vermogen waardoor blokkades in lichaam en geest makkelijker oplossen. Een soulhealing kan bijgeboekt worden voor € 50,00 (inclusief bij de Detox-retraite)

Soul healing op afstand:

Natuurlijk hoef je voor een soul healing niet helemaal naar Frankrijk af te reizen. Het is mogelijk om te kiezen voor een soul healing op afstand. Geef daarvoor middels het contact formulier aan wanneer je een healing wilt ontvangen (een healing dient ingepland te worden dus niet binnen 24 uur) je ontvangt dan een betaalverzoek waarna de healing plaats zal vinden. Een Soul healing op afstand kost € 35,00

voor een kijkje op ons Domaine in Frankrijk: Https://relaxdomainelesgoulets.com. Een bakker zit op 2,5km en supermarkt op 8 km afstand.

Om alvast een indruk te geven: