Soulhealing

Gun jezelf een moment van totale ontspanning tijdens een soulhealing op afstand. In de warme comfort van je eigen woning met je eigen favoriete muziek op de achtergrond even heerlijk wegglijden in jezelf.

als Reiki master en Tao Hands Practioner heb ik ruime ervaring om je een weldadige healing op afstand te geven. Energie is niet gebonden aan ruimte en tijd en daarom is het niet belangrijk dat ik in Frankrijk zit en jij in Nederland of ergens anders op het continent. Zodra ik mij afstem op jou weet de energie waar het wezen moet.

Een soulhealing helpt om blokkades in je ziel en daardoor in je geest en lichaam op te lossen. Het geeft ruimte in je zijn. Je chakra’s worden schoongespoeld en uitgelijnd. Shakti en Shiva (yin en yang) in balans gebracht. Vermoeidheid vloeit weg en je energiepeil krijgt een boost. Kortom een soulhealing helpt voor een beter contact met jezelf en zorgt ervoor dat jij je authentieke zelf laat zien.

Een soulhealing op afstand is een mooi cadeau voor jezelf en dit geef je al aan jezelf voor maar E 35,-. Boek vandaag nog jouw afspraak!