Online Mindfulness en Soulhealing

De kracht van online mindfulness; Je zit in je eigen ruimte, achter je eigen computer en met je eigen gedachten.

Hoe werkt dit?

Mindfulness staat voor stilte, rust en concentratie en helpt om ervaringen in onszelf te observeren. Met als doel ons zelf beter te leren kennen en vaardig met de wisselvalligheden van het leven te kunnen omgaan.

Bij online mindfulness maken we gebruik van email. Je beschrijft de ervaringen zoals jij die ervaart, voelt en beleefd. De Mindful Analyst leest jouw mail zorgvuldig, ook met een mindful houding, in alle rust en zonder oordeel. Waarna zij een terugkoppeling verzorgt voorzien van open vragen gebaseerd op jouw verhaal. De open vragen zorgen ervoor dat je dieper en met een andere blik naar je eigen ervaring leert kijken.

De Mindful Analyst is in deze een aangever, de coach die langs de zijlijn staat en aanwijzingen geeft. Jij bent degene met de bal voor je voeten waarmee je de vorm van het spel bepaald. Samen doorlopen we een 4 stappenplan waardoor je de rode draad in je leven leert herkennen en je weet, voelt en ervaart wat je nodig hebt om je leven kleur te geven.

Wat kan je middels online mindfulness bereiken?

Mindfulness helpt je als het ware de wirwar van gedachten in je hoofd op te ruimen. Je geeft betekenis aan steeds terugkerende gedachten. Zodat je leert inzien waarom een bepaalde gedachte steeds weer naar voren komt. Wat voor een rol deze gedachte heeft ten aanzien van jouw levenshouding. Je hebt dan een tool in handen waarmee je deze gedachte kan transformeren zodat hij voor je kan werken ipv tegen jou. online mindfulness biedt ondersteuning bij verschillende levensvragen en houdingen ten aanzien van het leven.

Mindfulness kan een diepgaande verandering in jezelf teweegbrengen. Hier is echter wel wat werk voor nodig. Als je besluit een traject aan te gaan neem daar dan uitgebreid de tijd voor. Zorg ervoor dat je gedurende een tot twee weken dagelijks ongeveer 2 uur tijd inplant om met dit proces te werken. Bewust tijd inplannen wil zeggen dat je zorgt voor een ruimte waar je ongestoord kunt werken. Dat je geen afleiding om je heen hebt en je telefoon en gadgets aan de kant legt. Zodat je instaat bent in alle rust en concentratie je verhaal te schrijven, de vragen te lezen en tot je door kan laten dringen en zo dieper het proces kan ingaan. Het is geen proces wat je zomaar even tussendoor doet. Het verdient je volste aandacht en concentratie maar laten we eerlijk wezen; Dat ben jij toch zeker ook waard!

Tijdens dit project ontvang je, bij elke nieuwe mail van mij, een soulhealing. Deze soulhealing helpt je om de informatie zuiver in je op te nemen en helpt om blokkades in je energieveld te zuiveren. Een soulhealing versterkt het contact met je ziel en zorgt ervoor dat jij je authentieke zelf gaat laten zien en leeft vanuit jouw eigenheid.

Hoe meld ik me aan?

Neem contact met mij op via het contactformulier op deze website en ik neem binnen 24 uur contact met je op om een datum af te spreken. (datum is afhankelijk van lopende aanvragen)

Wat is mijn investering?

Naast je investering van tijd en aandacht kost dit traject je € 480,00 voor een week online begeleiding. Kijk op de pagina tarieven voor meer informatie.

Durf jij te kijken naar het moois wat er in je Zelf verstopt zit?
spiegelbeeld

If we’re not calm, we can’t listen deeply and understand.

But when our mind is calm, we can see reality more clearly, like still water reflecting the trees, the clouds and the blue sky.

Stillness is the foundation of understanding and insight

Thich Nhat Hanh