Online Mindfulness en Soulhealing

De ware essentie van je Zijn gaat veel verder dan je gedachten. De ware essentie van je leven gaat veel verder dan je gedachten voor mogelijk houden. Onze gedachten gaan net zo diep als het niveau waar we ons op dit moment bevinden. Soulhealing en meditatie zijn goede hulpmiddelen om voorbij deze gedachten te gaan en te ervaren wat er achter verscholen zit. Toch is het ook heel goed om eerst de tijd te nemen om te zien hoe een gedachte nu eigenlijk te werk gaat en om methodes aan te leren waarmee jij jouw gedachten doorziet en ze niet langer meer de vorm van jouw leven bepalen.

Waarom is dit belangrijk? Omdat we nog veel te vaak onze gedachten laten bepalen:

 • Wie wij zijn
 • Wie de ander is
 • Hoe we het leven ervaren
 • Of we gelukkig zijn

Natuurlijk hebben we ons denken nodig om te leren en om te ontwikkelen. En ik spoor je zeker niet aan om te stoppen met denken maar om dieper te denken. Om echt de tijd te nemen om te zien wat er in je omgaat en wat deze gedachten jou kunnen leren. We kunnen ons denken veel breder inzetten dan we momenteel doen. We gebruiken het denken op een juiste manier als we kennis willen vergaren, als we iets willen leren over een bepaald onderwerp, als we met ons werk bezig zijn. Dat zijn voor ons nuttige gedachten, werkbare gedachten om het zomaar even te noemen. En iedereen zal beamen dat hoe meer we over een onderwerp leren hoe accurater onze gedachten zijn. Maar op het persoonlijkvlak zouden wij dan ineens niet meer instaat zijn om onze gedachten te sturen? ‘Nee, de gedachten die ik op persoonlijk vlak heb is simpel wie ik ben en hoe ik de dingen zie en ervaar.’ We hebben het natuurlijk ook veel te druk met alles dat we eigenlijk geeneens tijd hebben om aandacht te besteden aan onze persoonlijke gedachten. Om nog maar te zwijgen van de onderliggende pijn die omhoog dreigt te komen als je hier te lang bij blijft stilstaan!

Maar heb je je weleens afgevraagd:

 • Hoeveel tijd je kwijt bent aan gedachten die maar blijven rondmalen?
 • Hoeveel uur slaap je hebt gemist omdat je wederom ’s nachts wakker ligt?
 • Hoeveel tijd je kwijt bent aan misverstanden en ruzies omdat je niet even de tijd neemt om stil te staan bij een gedachte voor je erop reageert?
 • Hoeveel gelukkiger je zal zijn als je de tijd neemt om door je verdriet heen te gaan?
 • Hoeveel mooier en vriendelijker het leven wordt als jij de sluiers in je gedachten opruimt?
 • Hoe het leven zal zijn als jij je eigen beste vriend(in) bent die tijd en aandacht voor je heeft?
 • Hoeveel meer respect en waardering je voor een ander zal hebben als je deze geeft aan jezelf?

De kracht van online mindfulness; je gaat leren hoe je, door open vragen te stellen aan jouw gedachten, veel meer rust kunt creeeren. Waardoor je een vrijheid gaat ervaren in jouw zijn. Niets staat namelijk vast, het zijn allemaal grenzen die je zelf hebt gecreeerd.

Daarnaast, en dat is zeker niet geheel onbelangrijk, creeeren jouw gedachten jouw werkelijkheid. Door het sturen van jouw gedachten naar een positieve mindset zal je al vlug leren dat je hiermee daadwerkelijk je leven aanstuurt. Welke richting jouw leven opgaat staat in direct verband met jouw gedachten.

Hoe werkt dit?

Mindfulness staat voor stilte, rust en concentratie en helpt om ervaringen in onszelf te observeren. Met als doel ons zelf beter te leren kennen en vaardig met de wisselvalligheden van het leven te kunnen omgaan.

Bij online mindfulness maken we gebruik van email. Je beschrijft de ervaringen zoals jij die ervaart, voelt en beleefd. De Mindful Analyst (ik) leest jouw mail zorgvuldig, ook met een mindful houding, in alle rust en zonder oordeel. Waarna ik een terugkoppeling verzorg voorzien van open vragen gebaseerd op jouw verhaal. De open vragen zorgen ervoor dat je dieper en met een andere blik naar je eigen ervaring leert kijken.

De Mindful Analyst is in deze een aangever, de coach die langs de zijlijn staat en aanwijzingen geeft. Jij bent degene met de bal voor je voeten waarmee je de vorm van het spel bepaald. Samen doorlopen we een 4 stappenplan waardoor je de rode draad in je leven leert herkennen en je weet, voelt en ervaart wat je nodig hebt om je leven kleur te geven.

Wat kan je middels online mindfulness bereiken?

Mindfulness helpt je als het ware de wirwar van gedachten in je hoofd op te ruimen. Je geeft betekenis aan steeds terugkerende gedachten. Zodat je leert inzien waarom een bepaalde gedachte steeds weer naar voren komt. Wat voor een rol deze gedachte heeft ten aanzien van jouw levenshouding. Je hebt dan een tool in handen waarmee je deze gedachte kan transformeren zodat hij voor je kan werken ipv tegen jou. online mindfulness biedt ondersteuning bij verschillende levensvragen en houdingen ten aanzien van het leven.

Mindfulness kan een diepgaande verandering in jezelf teweegbrengen. Hier is echter wel wat werk voor nodig. Als je besluit een traject aan te gaan neem daar dan uitgebreid de tijd voor. Zorg ervoor dat je gedurende een tot twee weken dagelijks ongeveer 2 uur tijd inplant om met dit proces te werken. Bewust tijd inplannen wil zeggen dat je zorgt voor een ruimte waar je ongestoord kunt werken. Dat je geen afleiding om je heen hebt en je telefoon en gadgets aan de kant legt. Zodat je instaat bent in alle rust en concentratie je verhaal te schrijven, de vragen te lezen en tot je door kan laten dringen en zo dieper het proces kan ingaan. Het is geen proces wat je zomaar even tussendoor doet. Het verdient je volste aandacht en concentratie maar laten we eerlijk wezen; Dat ben jij toch zeker ook waard!

Tijdens dit project ontvang je, bij elke nieuwe mail van mij, een soulhealing. Deze soulhealing helpt je om de informatie zuiver in je op te nemen en helpt om blokkades in je energieveld te zuiveren. Een soulhealing versterkt het contact met je ziel en zorgt ervoor dat jij je authentieke zelf gaat laten zien en leeft vanuit jouw eigenheid.

Hoe meld ik me aan?

Neem contact met mij op via het contactformulier op deze website en ik neem binnen 24 uur contact met je op om een datum af te spreken. (datum is afhankelijk van lopende aanvragen)

Wat is mijn investering?

Naast je investering van tijd en aandacht kost dit traject je € 480,00 voor een week online begeleiding. Kijk op de pagina tarieven voor meer informatie.

Het is niet niets om je diepste gedachten met iemand te delen! Heel begrijpelijk dat je dit niet zomaar even doet. Een voordeel van dit online traject is dat we elkaar niet persoonlijk leren kennen en het zal zijn alsof je jouw gedachten deelt met iemand uit jouw computer.

Wil je meer informatie over mij en over mijn leven lees dan mijn tektst op de ‘over mij’ pagina

Durf jij te kijken naar het moois wat er in je Zelf verstopt zit?
spiegelbeeld

If we’re not calm, we can’t listen deeply and understand.

But when our mind is calm, we can see reality more clearly, like still water reflecting the trees, the clouds and the blue sky.

Stillness is the foundation of understanding and insight

Thich Nhat Hanh