over mij

Ik ben een andere jij

Ik ben niet het beeld wat jij van mij gevormd hebt net zo min ben jij het beeld wat ik van jou geschetst heb. Daarachter zit nog zoveel meer verborgen. Zelfs voor ons zelf blijven we steeds nieuwe dingen ontdekken. Neem mij elke dag met een frisse blik, zie mij elke dag opnieuw want elke dag groei ik een beetje meer, leer ik een beetje meer en daarom zal ik nooit dezelfde zijn als gisteren.

Om je toch een beetje beeld te geven; Mijn naam, door mijn ouders mij gegeven, is Peggy van der Burgt. Ik ben geboren in Eindhoven en heb sindsdien al op vele plekken gewoond. Ik hou van beweging in mijn leven en daarbij hoort voor mij afwisseling. Niet blijven vastzitten op een plek maar steeds weer wat nieuws ontdekken. Momenteel woon ik samen met mijn vriend op Domaine Les Goulets in Frankrijk. Ik wandel graag, speel graag met mijn handen in de aarde. Lees heeeeeeeeel veel, doe aan meditatie en volg graag een workshop van het Tao centrum in Amersfoort. En, zoals je kan zien op de foto, zoek ik ook zo nu en dan mijn balans op het water. Werkveld: Soulhealer, Tao Hands practioner, Reiki Master, Mindfulanalyst.

Meer informatie over ons en hoe wij in Frankrijk terecht zijn gekomen lees je op de over ons pagina van de camping website.

Wil je heel graag een retraite bijwonen maar ook met je gezin op vakantie en beide is net een beetje teveel van het goede? Kom dan gezellig met heel je gezin tijdens de schoolvakanties. Het meertje, speelveld en speelschuur zorgen voor uren speelplezier voor de kinderen en ondertussen kan jij genieten van de rust, stilte en mooie natuur op onze natuurcamping. Ga bosbaden achter op het terrein, boek een supyoga workshop of een heerlijke soulhealing.

Je kan bij ons kiezen uit kamperen met eigen kampeermiddel, verblijven in een sfeervol ingerichte bell tent met buitenkeuken of geheel verzorgd in de chambre d’hôtes. Ook hebben we een heerlijk huisje voor max. twee personen.

Voor meer informatie over onze mini natuurcamping