Individuele retraite

Even wat tijd voor je Zelf

Hoe vaak neem jij nu echt tijd voor jezelf? Dan heb ik het niet over een adempauze van vijf minuten, een half uur per dag om een boek te lezen of een uurtje sporten. Nee, dan heb ik het echt over quality time met je Zelf. Minimaal een week in contact met de natuur is iets wat we eigenlijk allemaal veel vaker mogen doen. In de natuur vinden we de waarheid en de eenvoud van wie we eigenlijk zijn. De natuur is een mooie raadsvrouw. Ze nodigt je uit om bij haar te komen zitten en gewoon te zijn met je gedachten zonder er een oordeel aan te verbinden. Ze nodigt je uit om een mindful wandeling te maken langs de stroom. Om te luisteren naar het ruisen van de bladeren en het zingen van de vogels.

Leg je telefoon en computer aan de kant. Stop met het naar binnen halen van de buitenwereld. Draai de rollen even om. Luister naar wat gehoord wil worden. Geef ruimte aan je zijn en laat je Ziel dansen. Wat is waardevol voor jou? Wat geeft jou houvast en wat laat jou stralen?

Hoe?

Boek nu een relax vakantie alleen voor jezelf. Je kan terecht in de gîte, chambre d’hôtes of een ingerichte Bell tent.

Wat?

Geheel naar eigen invulling. Wil je deze week wat extra begeleiding dan is dit mogelijk met soulhealing, reiki en chakrabalancing. Samen met jou kan ik kijken wat voor jou op dit moment belangrijk is en zo ontstaat er een week geheel opmaat voor jou. Daarnaast ben je een hele week op een prachtige plek in de natuur met een klein meertje waar je heerlijk met jezelf kan zijn. Bij mooi weer is er ook de mogelijkheid voor supyoga

Waar?

Domaine Les Goulets, Parsac-Rimondeix, Creuse, Frankrijk

Wanneer ?

Wanneer jij voelt dat je er klaar voor bent om de verbinding met jeZelf aan te gaan. Wat denk je van Nu? (de zomermaanden is het wat drukker op ons terrein i.v.m. mini-camping en chambre d’hôtes)

Kosten: Vanaf €425,- bij eigen invulling. Afhankelijk van de mate van begeleiding en wel of niet mee eten. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Ben je Unieke Zelf