Toe aan rust te midden van alle verandering?

Er is veel aan het veranderen in de wereld. Hoe dit gaat uitpakken de komende tijd is vooral afhankelijk van hoe wij ons als individu neer gaan zetten. Wat accepteer je nog? Wat laat je gebeuren? Neem jij je plek in of laat je je nog terugslaan? Kies je voor vrijheid? Mag je zijn wie je in je ware kern bent?  Soms is het om moedeloos van te worden en dan is het noodzakelijk dat we ons op tijd even opladen.

Ben je nu toe aan zo’n rustmoment? Wil je er even uit? Speciaal voor jou hebben wij een paar mooie weken neergezet. Ontmoet gelijkgestemden, maak verbinding met elkaar, met jezelf en met de natuur.

Wat kan je verwachten: Een week vol verbinding. Samen koken en eten, kampvuuravonden, meditatie, yoga, suppen (supyoga), zijn in de natuur, voldoende ruimte om met jezelf te zijn

Waar: In het mooie Creuse, Frankrijk. Een plek waar de tijd lijkt stil te staan en je je 50 jaar terug in de tijd waant. Onze domaine heet Les Goulets. Wat letterlijk vertaald ‘het knelpunt’ of ‘wegversmalling’ betekent. Laat ons samen door dit knelpunt heen breken. We hebben een mini-camping, chambre d’hôtes en gîte. Aan jou de keus waar jij gebruik van wilt maken.

Voor wie: Voor iedereen die zich aangesproken voelt in bovenstaande tekst. Kiezen voor vrijheid hoef je niet alleen te doen. Laat je inspireren door anderen. Deel je verhaal.

Neem gerust je kinderen mee. We hebben een voetbalveld, speelschuur en klein meertje. Ze gaan zich hier prima vermaken.

Wanneer:  16 juli – 23 juli

                  21 augustus – 28 augustus

                  10 september – 17 september

Kosten: Afhankelijk van de accommodatie waar je wilt verblijven en je gezinssamenstelling. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. Ben je gebonden aan een budget? Schroom niet om dit aan te geven. Wil je werken voor je verblijf? Ook dit is een optie.

Los bij te boeken: (kan ook op locatie) Soulhealing

                                                              Chakra balancing

Relax, Refresh, Reconnect bij Domaine Les Goulets

Kijk voor de verschillende accomodaties op https://relaxdomainelesgoulets.com