Laten we het samen doen!

18-05-’24 tot 25-05-’24

Geef nu jezelf en jouw unieke workshop of retraite een boost door samen aan de slag te gaan.

Je kent het misschien wel! Al jaren druk met je zelf neer te zetten, je workshop tot in de puntjes uitgewerkt maar net die ene stap ontbreekt nog. Want tja, zit er iemand op mij te wachten? Is het aanbod niet veel te groot? Een ander kan dit toch veel beter dan mij? Waar zal ik mijn workshop geven? Wat is een mooie retraite locatie? Allemaal gedachten die je uiteindelijk tegenhouden om de stap te zetten. Is het dan niet heerlijk om een week met gelijkgestemden op te trekken en onze workshops en retraites uit te wisselen? Laten we het samen doen!

We oefenen, we leren, we delen en we hebben plezier wat zal resulteren in een heerlijke vakantieweek. We overnachten in sfeervol ingerichte sybleybell tenten, koken in de buitenkeuken of op het kampvuur met natuurlijke ingrediënten, organiseren gezellige kampvuuravonden en zwemmen in natuurwater. In de avond is het genieten van de prachtige sterrenhemel.

Het ultieme festival gevoel zonder de drukte

Zie je regelmatig foto’s van leuke festivals voorbij komen en zou je hier graag aan mee willen doen? Als het maar wat minder druk was….

Het genieten van prachtige natuur, mooie workshops en het samen delen. Ingrediënten van een heerlijk festival waar je met gelijkgestemden kan verbinden maar als hsp heb je lang niet altijd zin en behoefte aan drukte. Dit terwijl het verlangen om te verbinden vaak wel sterk aanwezig is. Met een kleine groep van max 8-10 mensen kunnen we samen een heerlijk festival gevoel creeëren en daarnaast genieten van de rust en de prachtige natuur a la campagne in Frankrijk. Wat wil je nog meer!

Op zoek naar de perfecte retraite locatie in Frankrijk?

Dan is deze week zeker een aanrader. Deel je workshop of retraite en ervaar de energie op ons Domaine. Voor je een retraite locatie uitzoekt is het altijd fijn om te weten waar je terecht komt. Hoe is de omgeving? De natuur? Hoe zijn de faciliteiten? Is alles aanwezig waar ik naar opzoek ben? En boven alles hoe is de sfeer, uitstraling en energie? Mee doen met deze week laat jou precies ervaren wat jouw deelnemers gaan ervaren. Je maakt vast een goede binding met de omgeving. Je kan inventariseren wat er allemaal aanwezig is en je maakt kennis met de gastheer en gastvrouw die des gewenst heerlijke vegetarische maaltijden zullen voorzien tijdens jouw retraite.

Wat is het programma?

Dit is uiteraard een verrassing want geheel afhankelijk van wat jij en de anderen inbrengen. Laat mij via het contactformulier weten wat jouw aanbod is en ik zorg dat er, samen met het aanbod van de anderen, een mooie gestroomlijnde week ontstaat. Wetende uit vertrouwen dat er een week zal ontstaan die perfect aanpast bij jouw wensen, doelen en leerpunten.

Mijn deel van deze week zal bestaan uit een dagdeel supyoga. Waarbij we yoga oefeningen gaan doen op een supboard op ons meertje. Daarnaast ben ik soulhealer en reikimaster wat ik, afhankelijk van het verdere aanbod, kan inbrengen.

Wat wil jij graag met ons delen?

meer informatie over mij lees je op de over mij pagina of de over ons pagina van de camping website.

Wat zijn de kosten van de ‘we doen het samen’ week

We vragen per dag een inbreng van € 75,- voor overnachting en ingrediënten voor de maaltijd. Voor een week (6 nachten) wordt dit € 450,-

Wanneer is deze week?

Deze week organiseren wij van zondag 18 mei t/m zaterdag 25 mei 2024. Komt deze week je niet goed uit maar wil je wel graag meedoen? geef dan een datum op die voor jou geschikt is. Bij voldoende deelname organiseren we een nieuwe week. Neem gerust contact met me op voor meer informatie