Liquid Painting; intuítief chakra schilderen

Data: 18-02-'23 tot 25-02-'23 
     18-03-'23 tot 25-03-'23
     15-04-'23 tot 22-04-'23
     20-05-'23 tot 27-05-'23
     17-06-'23 tot 24-06-'23
     16-09-'23 tot 23-09-'23
     14-10-'23 tot 21-10-'23
Waar: Domaine Les Goulets, Parsac-Rimondeix, Creuse, Frankrijk
Prijs: vanaf € 550,00 (voor details zie tarieven)

Kom je gezellig een week je creativiteit laten stromen? Heerlijk in de prachtige natuur van de Creuse. Ondertussen ontdek je de balans tussen je chakra’s middels liquid painting: Chakra’s zijn belangrijke energie centra in ons lichaam. Het aantal is ontelbaar maar in deze workshop werken we met de zeven hoofd chakra’s gelegen langs de wervelkolom. Van je stuit tot aan je kruin. Een inzicht in de chakra’s staat gelijk aan een horoscoop die je verteld waar je op dit moment staat. Wat belangrijk voor je is, wat je aandacht nodig heeft en wat je beter los kan laten.

Tijdens de cursus gaan we dieper in op de betekenis van elke chakra afzonderlijk maar ook op de verhoudingen onderling. We gaan het hebben over shiva en shakti of wel de energie stromen die ons helpen ideeen en plannen neer te zetten (shiva) of juist gebeurtenissen los te laten (shakti) en hoe ieder chakra hier zijn specifieke invloed op heeft.

Liquid painting is een vorm van schilderen met vloeibare verf. Een ideale manier om intuitief mee aan het werk te gaan waardoor er mooie vormen ontstaan in het schilderij. We gaan van alle zeven chakra’s een afzonderlijk schilderij maken. Dit doen we door ons eerst, middels meditatie, af te stemmen op het betreffende chakra voor we een keuze maken in het gebruik van kleur en vorm. Aan het eind van de week hebben we zo een mooi inzicht op de verhouding van je chakra’s en je hebt een aantal mooie kunstwerken die je begeleiden op je verdere reis.

De vorm van meditatie is afgestemd op het specifieke chakra en varieert van dans, yoga, wandelen tot stilte. Inclusief chakrascan en healing. Naast de workshop is er voldoende ruimte om de Creuse te ontdekken, heerlijk te dwalen over het Franse landschap en uiteraard zorgen we voor een paar gezellige kampvuur avonden.

Wil je een creatieve week met vrienden/vriendinnen of familie neem dan contact op om een prive datum af te spreken.